Személyre szabott horgásztúrák

...hogy a horgászat valóban csak kikapcsolódás legyen...

Felejthetetlen élmények rád szabva

Legyen szó családi kikapcsolódásról, baráti horgászversenyről vagy magányos kalandról, írj nekem és számodra nincs más dolog hátra mint felépíteni a tábort és horgászni egy jót!

BÁNYATAVI AMÚROZÁS

Szeretnéd megfogni első amúrodat? Esetleg új amúr rekordra vágysz vagy csak szereted az erőteljesen védekező torpedókat?

NOMÁD PONTYHORGÁSZAT

Szeretnél sátorban ülve, gyönyörű környezetben, erős pontyokkal küzdeni? Nádnyiladékok közt, tökleveleket mellett vízbe gázolva fárasztani?

FAHÁZAS KIKAPCSOLÓDÁS

Imádsz horgászni, de a kényelmet sem veted meg? Szeretnél egy jól felszerelt faházban  várni a kapásokra a családdal/barátokkal pihenve?

BÁNYATAVI PERGETÉS

Érdekel hogyan csalhatsz horogra egy igazi hatalamas bányatóból néhány sárkányt vagy krokodilt?

HARCSAVADÁSZAT

Fogtál már hatalmas harcsát és újra átélnéd az élményt? Esetleg szeretnéd megfogni egy igazi csúcsragadozót?

Miért válaszd az én túráimat?

Teszthorgászként az elmúlt évek során rengeteg vízet meglátogattam. Összehasonlítási alapom nagyságának hála nagy biztossággal tudok segíteni nektek a megfelelő horgászélmény elérésében, hiszen a sikeres horgászat egyik legfőbb tényezője a megfelelő hely kiválasztása. Válaszd ki számodra megfelelő csomagomat, melyet követően egy ppt-ben összefoglalva küldöm el számodra a legmegfelelőbb horgászati lehetőségeket! Ha valamelyik tó partján eltudnád képzelni magad, telefonos egyeztetés után azonnal foglalok is neked egy remek állást, igény szerint a környéken egy kényelmes szállást és még ételrendelésben is közbenjárok! Természetesen a telefonos egyeztetés során tanácsot adok a tó sajátosságairól is, melyek hozzásegíthetnek az eredményes horgászathoz!

Szeretnél megtanulni új kötéseket?

Frissítenéd a repertoárod? Szeretnél új, modern pontyhorgász/harcsahorgász előkéket készíteni, de nem vagy benne biztos hogyan fogj hozzá?
Írj nekem és egyeztessünk egy internetes kurzust a tanulásra! Előzetesen elküldöm neked mire lesz szükséged, hogy együtt dolgozhassunk!

 

Szeretnél új feleszerelést beszerezni?

Újítanád horgászfelszerelésed vagy épp most szeretnéd beszerezni első szettedet? Kattints a gombra és szervezzünk egy online megbeszélést, ahol felteheted kérdéseidet és megosztom veled tapasztalataimat. Akár össze is állíthatunk neked egy számodra optimális felszerelést!

Írj nekem bármikor,
vagy hívj:

HÉTKÖZNAP

16:00-20:00-ig

Hétvégén

8:00-20:00-ig

Kapcsolat

TELEFON

+(36) 30 913 3274

Mail

info@kubukcompetition.com